2011-03-27

Slinkais marts

Labsvakars. (Tas ir jaunvārds ar uzsvaru uz pirmās zilbes un izrunāts vienā stiepienā, tāpēc tikai izskatās pēc pavisam nepareiza darinājuma!)

Kalendārs nepielūdzami rāda, ka marts iet uz beigām. Un mans emuārs arī rāda šo to ne pārāk tīkamu — izskatās, ka martā neko prātīgu (arī neko neprātīgu) neesmu saveidojusi. Varētu jau sākt stāstīt, kas tik man te viss dzīvē nenotiek, bet tā būtu taisnošanās. Visam pamatā ir slinkums. Tikai un vienīgi.

Tātad — ar šo es vēlējos pateikt, ka esmu dzīva, pie labas veselības, lieliskā noskaņojumā. Emuārs nav nedz miris, nedz aizmirsts. idejas ir, plāni arī. Un laiks atradīsies.

Tāpat arī lieku aiz auss kāda komentētāja pasūtījumu par “pielietojuma” pielietojumu. Palūkošos avotos un raudzīšu ko prātīgu pasacīt!

Lai jums jaukas atlikušās marta dienas. Tiekamies pie valodas jautājumiem!

P.S. Krēmeļa epopeja nav beigusies — tauta par labāko atzinusi variantu “greilis”. Redzēs, ko gala beigās uz trauciņiem drukās.

3 komentāri:

  1. "krēmeļa epopeja nav beigusies - tauta kā labāko"

    Nevis tauta, bet kaut kāda aitu līdzblēšanas kampaņa tviterī un "draugos". Paskaties vecākus tviterojumus ap 10. martu (ja nekļūdos) - redzēsi, kā cits citu aģitēja ākstīties ar to nesmuko variantu.
    Diezgan nožēlojama rīcība, jo vienmēr ir bijusi tautas vēlēšanās piedalīties terminu radīšanā, bet, kad tāda iespēja dota, tad daļa minēto aitu cūkojas.

    AtbildētDzēst
  2. re - izrādās, ka aģitācija darbojas! nez, kā to varētu ievirzīt produktīvā gultnē?

    AtbildētDzēst